Arrangementer

It is a long established fact that a reader will be distracted that a reader will be distracted

WESTERGÅRDS HOTEL |

Læs om vores events og se kalender

Følg med her for at se hvilke arrangementer og events vi afholder

Vi fejrer Mortens aften over 2 dage, både søndag den 9/11 fra 12-20 og mandag den 10/11 fra 17-20

Westergaards laks med varme krydderier og dild

Hjemmesyltede rødbeder fra Højmark, balsamicosirup, citrus og rugchips

*

Bryst og lår af nænsomt tilberedt and

Grøn sprød salat med mormordressing

Karamelliserede økologiske kartofler i lokal honning og citrontimian

Hvide økologiske kartofler med olivenolie og persille

Hjemmegjort rødkål med rosiner og krydderier

Gelé på paradisæbler og rønnebær fra mormors have i Fjand

Sauce på andeskroget og portvin

Surdejsbrød og pisket smør

*

Rabarber crumble med flødeis og havtorn

Menu pris. Pr. pers. Kr.355

Kun mod forudbestilling

Book bord her

Der kan ikke vælges fra a la carte kortet

 

Hver onsdag i oktober, kan du få 3 retters menu inklusiv vinmenu til 495:
 

Dagens friske fisk med lækkert tilbehør.

Køkkenchefens valg med kød, økologisk grønt, kartofler og velsmagende sauce

Konditorens overraskelse
 
PRIS PR. PERSON FOR 3 RETTER INKLUSIV VINMENU KUN KR. 495
Book bord på 93 94 97 60 eller https://westergaardshotel.dk/ skriv gerne “onsdagstilbud”
Vi ses på Westergaards Hotel
Hver fredag i oktober og november holder vi VANVITTIG FREDAG
Arrangementet begynder kl. 18.00 hvor vi præsenterer menu og vine og derefter serverer følgende menu. Vi opstiller buffet med vine, øl og vand som du selv kan forsyne dig fra – ad libitum. Kun kr. 599 pr. person.

Forret

Dampet fisk – græskar – hollandaise – æggemad

Mellemret

Westergaards laks – sauce vinaigrette – kapers af blomsterkarse

Hovedret

Dansk gris – grovkornet sennep – rødbeder – estragon

Dessert

Tunesisk mandelkage – varme krydderier – rom & rosiner

Vi opstiller buffet med min. 6 forskellige gode vine serveret fra buffet og et udvalg af øl, sodavand og saft – ad libitum – smag de forskellige vine som din egen “vinsmagning” eller vælg din favorit. Buffeten står fremme fra kl. 18.00-21.00, men I er velkomne til at blive længere.
Pris pr. person kr. 599,-
Book bord på 93 94 97 60 eller https://westergaardshotel.dk/
Husk at sige/skrive: VANVITTIG FREDAG
Vi ses på Westergaards Hotel

Skriv til os

Udfyld formularen hvis du gerne vil booke hos os.

Eller ring os på tlf +45 93 94 97 60

Vores samarbejdspartner
Nørgaards Geder

Nørgaards Familielandbrug og Gedemejeri logo

Lige udenfor Videbæk ligger Nørgaards Geder og Nørgaards Familielandbrug, en økologisk og familieejet virksomhed, der producerer både kød, yoghurt og prisvindende oste. Anne Marie og Tobias driver virksomheden på fædrene gård, og deres døtre er 5. generation på gården.

Hvorfor det lige blev geder, har parret ofte spurgt sig selv om, men siden landbrugsskolen har Tobias haft en drøm om geder, og drømmen er nu blevet til virkelighed. Nørgaards Gedemejeri og Familielandbrug har i dag 200-300 geder og producerer blandt andet goudaer med forskellige smage – oste som i 2024 blev præmieret med mejeribrugets Oscar: Gourmet-prisen.   

På Westergaards Hotel bestræber vi os på at bruge lokale produkter, og derfor kan du på vores nye menu finde Nørgaards Gedegouda med Bukkehornsfrø på vores ostetallerken, deres friskost i vores rabarberdessert og den drænede yoghurt på vores laks.

Vores samarbejdspartner Brandbygegaard

Tekst kommer snart.

Vores samarbejdspartner Økoladen

Økoladen logo

På Westergaards Hotel elsker vi at handle lokalt, og én af dem vi handler med, er Britta og Søren fra Økoladen i Velling.

Britta og Søren overtog gården, som er Sørens fødehjem, i 1988 og i 1991 omlagde parret driften til økologi og udvidede med gartneri og gårdbutik. Derudover passer de også økologiske kvier for en lokal landmand.

Økoladens gartneri har op mod 80 forskellige grøntsager, som de ofte selv dyrker helt fra frø og når de er klar til at høste, ender de blandt andet på tallerknerne hos os.

Afgrøder som persille, salat og løg begynder sit liv i Britta og Sørens drivhus, inden de plantes ud på marken i april og maj måned. Når udplantningsplanterne er plantet ud, fyldes drivhuset igen med agurker, tomater og peberfrugt og således er der liv i drivhuset stort set hele året.

Rodfrugter som gulerødder og rødbeder sår Britta og Søren direkte i jorden i det sene forår, og markerne dækkes med halm inden frosten sætter ind, hvilket sørger for, at der kan trækkes friske gulerødder hele vinteren. Kartofler, selleri, kål, rødbeder og løg høstes i sensommeren og tages ind om efteråret.

Westergaards Hotel har en fast ugentlig afhentningsaftale med økoladen, og på den måde har vi altid sæsonens friske, lokale grøntsager på menuen. Kunne du også godt tænke dig lækker og lokalt grønt, kan man besøge Økoladens gårdbutik tirsdag – lørdag. Åbningstider kan du se på økoladens hjemmeside.